Restaurant Concreto

“HRANA ZA ISTINSKE GRUMANE!”

Concreto je otvorio svoja vrata na radost svih ljubitelja vrhunske gastronomije za koju je u osvježenom prostoru zadužen chef Vladimir Bardžić, član udruženja ‘World association of Master Chefs’ i trenutno je rangiran na visokom četvrtom mjestu. Osim posebnih i slasnih pizza, sastavio je zanimljiv jelovnik baziran na tradiciji, ali moderniziran tehnikama molekularne gastronomije.
Takva tradicionalno-moderna kuhinja ostavlja još upečatljiviji dojam u osvježenom prostoru u sklopu bazena u Crnici, a uređenje interijera u industrijskom stilu, uz drvo, željezo te crne i sive nijanse najlakše je opisati modernim izrazom “Instagram friendly”!

master chef

“U PRIPREMI JELA KORISTIMO SAMO SEZONSKE NAMIRNICE.”

Chef Vladimir Bardžić je član Partum Consilio svjetskog udruženja chefova. Za Concreto složio je meni inspiriran Mediteranom, drži do dalmatinske tradicije, ali oplemenjen je elementima molekularne gastronomije. Tako možete probati brancin na sicilijanski način s kavijarom od naranče ili hobotnicu na salatu s kavijarom od aceta balsamica. Od ribljih jela izdvajamo još tartar od tune s pjenicom od avokada koja će zadovoljiti ljubitelje trenda ‘super fooda’, ali i file kovača s pljukancima te crni rižoto s pjenom od Grana padana.

Osim toga, imamo i dnevne menije bazirane na dnevnoj ponudi namirnica na šibenskoj pijaci. Uvijek težimo sezonskim namirnicama, ali i jestivom cvijeću kako bi naša jela, osim okusa, ostavila i snažan vizualni dojam na gurmane koji nas posjete!

Novi Concreto može se pohvaliti i roštiljem s lava kamenjem, a na njemu će vam, uz odstajalo meso najbolje kvalitete, spremiti savršene steakove poput Tomahawka, T-bonea i Fiorentinskog.

  • molekularna kuhinja

  • svježe namirnice
  • ljubazno osoblje

  • nezaboravan gastro doživljaj

PIĆE S PRIJATELJIMA

“BOGAT IZBOR PIĆA.”

Naša ponuda pića, ne može vas ostaviti ravnodušnim. Bilo da volite čaj ili kavu, pa sve do rijetkih alkoholnih pića, zajedno sa vinima možete pronaći u našoj ponudi.

Great food and excellent service!!!

S.R.

Izvanredno!

M.Ž., Your Content Goes Here

Za svaku preporuku crni rizot na pjeni od Grana Padano parmezana.Neznam kad sam zadnji put konzumirao ukusniji uz tople kruscice i casu marastine “Skaulj”! Za svaku pohvalu. Bravo!

G.N., Your Content Goes Here