Restaurant Concreto

“HRANA ZA ISTINSKE GRUMANE!”

Concreto je otvorio svoja vrata na radost svih ljubitelja vrhunske gastronomije za koju je u osvježenom prostoru, osim posebnih i slasnih pizza, predstavio zanimljiv jelovnik baziran na tradiciji, ali moderniziran tehnikama molekularne gastronomije.
Takva tradicionalno-moderna kuhinja ostavlja još upečatljiviji dojam u osvježenom prostoru u sklopu bazena u Crnici, a uređenje interijera u industrijskom stilu, uz drvo, željezo te crne i sive nijanse najlakše je opisati modernim izrazom “Instagram friendly”!

“U PRIPREMI JELA KORISTIMO SAMO SEZONSKE NAMIRNICE.”

Naš meni je inspiriran Mediteranom, dalmatinskom tradicijom, ali je oplemenjen elementima moderne gastronomije. Tako možete probati rižoto s kozicama, pršutom i sirom ili wok s biftekom. Od ribljih jela izdvajamo još grdobinu u bijelom umaku, hobotnica na grillu i ribu sa žara.

Osim toga, imamo i dnevne menije bazirane na dnevnoj ponudi namirnica na šibenskoj pijaci. Uvijek težimo sezonskim namirnicama, ali i jestivom cvijeću kako bi naša jela, osim okusa, ostavila i snažan vizualni dojam na gurmane koji nas posjete!

  • moderna kuhinja

  • svježe namirnice
  • ljubazno osoblje

  • nezaboravan gastro doživljaj

PIĆE S PRIJATELJIMA

“BOGAT IZBOR PIĆA.”

Naša ponuda pića, ne može vas ostaviti ravnodušnim. Bilo da volite čaj ili kavu, pa sve do rijetkih alkoholnih pića, zajedno sa vinima možete pronaći u našoj ponudi.

Great food and excellent service!!!

S.R.

Izvanredno!

M.Ž., Your Content Goes Here

Za svaku preporuku crni rizot na pjeni od Grana Padano parmezana.Neznam kad sam zadnji put konzumirao ukusniji uz tople kruscice i casu marastine “Skaulj”! Za svaku pohvalu. Bravo!

G.N., Your Content Goes Here